AERZEN USA 2017 HEADQUARTERS

In Construction | Coatestville, PA

Ten years after designing Aerzen’s US headquarters using principles of lean manufacturing and organic / anthroposophic design, Re:Vision worked with Aerzen on a major expansion to yield a total of 15,000 sf of office area and 50,000 sf of manufacturing. Having designed the original building and site with a future expansion in mind, we were able to take advantage of that foresight. As with the original building, corporate unity and employee wellness are underpinnings of the expansion design. Bridging the gap between the office and warehouse expansions is a new employee collaboration hub featuring meeting rooms and café area which opens up to a new central courtyard. Proven strategies from the original build, such as geo-thermal heat pumps and earth tubes, were be incorporated into the addition alongside new advances in enclosure technologies.

OTHER PROJECTS