JONES LANG LASALLE PHILA HEADQUARTERS

2012 | Philadelphia, PA

When Re:Vision was selected by international real estate powerhouse Jones Lang LaSalle (JLL) as the architect of their Philadelphia headquarters, we knew a great collaboration had been born.  As real estate experts, JLL knew the value of bringing us on board early and we evaluated multiple locations for criteria such as space efficiency, quality of light, and potential energy efficiency. Working together, we identified a site and a design that could meet JLL’s needs in 30% less space.  On a 10+ year lease plus annual operations, this choice alone represents big (!) savings.  The selected location is a 10,000 sf space that houses 40 employees using a flexible design that anticipates future expansion. It is organized around dynamic workplace “neighborhoods” that include structured and informal meeting spaces to facilitate collaboration in a variety of forms. This fast-tracked, LEED-Platinum project went from site selection to occupancy in a total of seven months.

Learn more from an in-depth Case Study

AWARDS

Silver Award for Design, Pennsylvania Council Society of American Registered Architects, 2014

Illumination Engineering Society of North America (IESNA) Section Merit Award; 2013

OTHER PROJECTS