SWARTHMORE COLLEGE RES HALL

2017 | Swarthmore, PA

As a consultant to frequent collaborator DIGSAU, Re:Vision has worked closely with the team to optimize performance of a new residence hall and align it with the College’s recently instituted Sustainability Guidelines.  To operationalize the College’s broad Sustainability Guidelines, Re:Vision distilled the goals into measurable strategies and created standardized performance documentation for the design team. This framework allows team members to simply plug-in data to a “sustainability snapshot” at any time during the design process. Beyond NPPR, these tools are being used to facilitate administrative oversight of Swarthmore’s sustainability goals, and improve design process for more informed decision-making.

Architect: DIGSAU

Sustainability Consultant:  Re:Vision Architecture

OTHER PROJECTS